Over | Denken & schrijven

Hey, hallo! Het is weer een tijdje geleden dat er hier iets nieuws verscheen. Waarom? Ik wist eigenlijk niet meer wat ik met mijn blog wou doen.

Ik heb er lang over nagedacht. Zo lang dat het een beetje ‘overdenken’ werd. Zou ik het hele concept veranderen? Me toch focussen op één thema, en alles opsplitsen in meerdere blogs? Maar ik heb vooral gedacht aan stoppen met bloggen. Dat idee zat voor een lange tijd in mijn hoofd.

Ook hier, waarom? Op een bepaald moment ben ik andere blogs gaan lezen en bekijken. En plots voelde ik me slecht. Dat mijn blog meer leek op een lagere school opstel was een gedachte die me niet losliet.

Heel wat blogs die tegenkwam hadden écht een doel en hebben een duidelijke boodschap. Dat en zoveel meer. Nieuwsbrieven enzo, superprofessioneel.

Iets dat ik niet heb. Dacht ik. Bloggen is m’n job niet, dus aan nieuwsbrieven schrijven, denk ik niet. Zeker niet omdat ‘La Fien en rose’ een soort van dagboek is voor mij.

Ding-ding-ding! Jackpot.

Dat is het toch? Dat is toch het doel én de boodschap van m’n blog! Ik schrijf omdat ik het graag doe, mijn gedachten neerpennen. Over alledaagse zaken, misschien herkenbaar. Misschien ook niet.

Ik wil geen kopie zijn van andere blogs. Ik wil niet doen wat zij al doen. En daarom zal ‘La Fien en rose’ gewoon rustig verder bestaan. Net zoals het dat al deed.

Met één kleine verandering. Het sociale media gedeelte ga ik hier weghalen. Ooit komt er een nieuwe blog. Waar al deze updates op gaan verschijnen. Maar daar moet ik weer ever over nadenken.

Én nog iets nieuw! Op mijn Instagrampagina deel ik nu ook geregeld gedichtjes. En hoewel ik zelf nog niet overtuigd ben van de kwaliteit, vind ik het wel leuk om te doen. En te delen. Ik zoek nog een plekje op mijn website om mijn kronkels ook hier te delen.

En da’s toch het belangrijkste. Dat je graag doet, wat je doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.