MAU – Uniek concept in Limburg

Waardering: 4.5 uit 5.

Limburger, crazy cat lady of gewoon een dierenvriend? Of zin in stukje taart en een lekker kopje koffie in een gezellige setting? Helemaal vegan trouwens! Dan is MAU place to be in Limburg.

De naam is al een toffe hint naar het concept. Want MAU is een kattencafé. Het eerste en momenteel nog enige kattencafé in Limburg.

En dat moest ik als echte crazy cat lady toch even uittesten. Dat deed ik.

Ten eerste is er rondom parkeergelegenheid genoeg. Je zit namelijk in de buurt van Shopping 1 en 2 in Genk. Een paar minuutjes wandelen en met wat geluk verwelkomen enkele slaperige kattenoogjes je al vanuit de etalage.

Registreren. Ontsmetten. En de pret kon beginnen. Pluizenbol Zadie had ons plekje al uitgekozen. Want ze zat al vrolijk te knuffelen op tafel. Helemaal klaar om gasten te ontvangen.

Het personeel van de tijgers is ook erg vriendelijk. Na enkele minuutjes stond de heerlijke appeltaart al voor onze neus. En ook de andere gebakjes zagen er erg smakelijk uit.

En de katten? Die amuseerden zich naar hartenlust. Nieuwsgierige neusjes kwamen af en toe piepen. Maar het was vooral genieten van hun klim- en klauterwerk tegen de muren.

Het énige minpuntje? De zaak is een beetje klein en dus snel volzet. Waardoor de kans bestaat dat je niet meteen een plaatsje kan bemachtigen.

Maar ik kan alleen maar aanraden om dan op een ander moment zeker terug te komen. Want de katten zijn ongelofelijk schattig. En de gebakjes en drankjes overheerlijk. Had ik al gezegd dat alles vegan is? Extra pluspunten!

De ideale setting om gezellig iets te drinken, te studeren of gewoon rustig een boekje te lezen in gezelschap van een ronkend tijgertje, toch?

Om af te sluiten een tip! Is de zetel nog vrij? Zet je dan zeker daar neer. Want de kans dat de viervoeters dan tot bij jou komen en zich op je schoot vleien is daar net iets groter 😉

2 reacties op “MAU – Uniek concept in Limburg”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: