Een doorsnee week

Geïnspireerd door collega en mede-blogster Kelly besloot ik om mij ook eens te wagen aan de “My week in pictures”-blog. Maar, ergens ook om mijn eigen productiviteit een boost te geven. En iets moois uit elke dag te halen.

Waarschuwing: verhoogd risico op verveling en wegklikken. Want jammer genoeg zijn mijn weken niet erg interessant.

Maandag 17 augustus

Vandaag had ik een gigantische baaldag. Veel productiefs heb ik niet gedaan. Maar dat vond Felles helemaal niet erg. Vele kattenknuffels later besloot ik toch om mijn uitstelgedrag even aan te pakken. En zo eindigde ik de dag met het schrijven van een een nieuwe blog. Die blog werd intussen al gepubliceerd en kan je hier lezen.

Dinsdag 18 augustus

Een dagje verlof! En dat wou ik niet doorbrengen in bed of door uren achter de computer te zitten. Dus plande ik een uitstapje naar de Japanse Tuin in Hasselt. Mijn zusje voegde daar nog ‘Lavendel Limburg’ aan toe. Aangezien we vrij snel alles gezien hadden op beide locaties, besloten we ook nog even te wandelen aan het Schulensmeer.

Woensdag 19 augustus

Ein-de-lijk. Vanaf vandaag werk ik opnieuw voltijds. Sinds maart was ik een tijdje economisch werkloos. Vanaf juni kon ik twee dagen per week werken. Na enkele weken werd dat drie dagen. En nu, nu werk ik weer de volle 40 uur! Het gaat wel wennen worden. Want ik was het 3/5e-ritme al gewoon geworden.

Momenteel is het nog af en toe thuiswerken. Maar Wilson heeft zich al helemaal ontpopt als volwaardige collega op het thuisfront.

Donderdag 20 augustus

Kaars uit. Zelfs een half rolletje druivensuiker hielp niet om mijn energie-niveau op peil te houden. Ik was dan ook niet veel waard meer na mijn werkuren. Maar, ik wou een blog schrijven. Dus vulde ik mijn weekschema in deze blog aan. En haalde ik ‘Het Blogboek’ uit mijn boekenrek om een beetje motivatie en inspiratie op te doen. Maar daar bleef het ook bij.

Vrijdag 21 augustus

Hallo weekend! Eindelijk gaan ze weer als ‘échte’ weekends aanvoelen. Meestal maak ik vrijdagavond heel wat ‘goede voornemens’ om mijn weekend zo productief mogelijk te houden. Maar daar had ik deze keer absoluut geen zin in. Even niksen. Maar omdat ik gisteren weer enkele pagina’s uit ‘Het Blogboek’ had gelezen, besloot ik om toch al enkele zinnetjes van een nieuwe blog te noteren. Deze staan momenteel op een vervolg te wachten in mijn concepten.

Zaterdag 22 augustus

Geen uitstapjes of andere leuke dingen gepland dit weekend. Maar om een of andere reden begin ik tijdens het weekend – als goede huisvrouw- altijd op te ruimen. En ook mijn kamer krijgt dan regelmatig een poetsbeurt. Dat deed ik dus. Doe ik dat niet, dan laat Felles wel weten dat hij daar niet akkoord mee is door ergens anders een slaapplekje te zoeken.

En omdat ik geen foto had gemaakt van mijn poetswoede, krijg je er eentje van toen mijn kamer net roze was geverfd. Inclusief Felles, content op z’n matje. En ja, die plantjes leven na een jaar nog altijd.

Zondag 23 augustus

Zondag is pilates-dag. Mijn doel is om een beetje in beweging te blijven. En om daarna zonder schaamte koffiekoeken in de Albert Heijn te gaan halen. Ik had toch gesport. Die koffiekoeken liet ik vandaag aan me voorbij gaan. Want thuis staat taart op het menu. Een pre-verjaardagsfeestje voor mama. Met een bezoekje van mijn oudste zus en haar wederhelft.

En van die heerlijke taart heb ik helaas geen foto genomen. Dus moet je het even doen met een foto van de pilates-setting van vorige week. Toen het nog in het zonnetje kon.

En de week is weer voorbij. Of ik had gehoopt dat ik wat leukere dingen kon schrijven? Jazeker. Maar dit is helaas de realiteit. Ik had een baalweek. En wanneer ik voltijds werk, ben ik na mijn werkuren tot niet veel productiefs meer in staat, jammer genoeg. Het leven van een doorsnee blogster is helaas niet heel fancy 🙂

Maar toch blij met mijn uitstapjes van dinsdag. En die opgeruimde kamer. Misschien probeer ik dit concept ooit nog eens. Wanneer er interessantere dingen op de planning staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.