Throwback 2017 – Mijn 5 mooiste momenten

Het is zo’n cliché, op het einde terugblikken op het afgelopen jaar. En toch… De drukke Kerstdagen zijn voorbij, de overvloed aan eten en cadeautjes is gepasseerd en we krijgen de knopen van onze broek nog maar nét dicht. Tijd om een paar dagen uit te rusten tot de volgende champagneflessen boven worden gehaald.

Nieuwzenders doen het, magazines doen het, tal van vloggers en bloggers doen het. Waarom niet? Even stilstaan bij wat er afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Terwijl het nieuws vooral pijnlijke taferelen laat zien, sta ik liever stil bij mooie gebeurtenissen. Want ellende, dat zien we toch al elke dag.

2017 Was voor mij geen uitzonderlijk speciaal jaar, maar geen enkel jaar zal hetzelfde zijn. Dus misschien toch. Mijn mooiste, meest succesvolle, vrolijke, emotionele momenten van 2017, dat waren de volgende:

  1. Terug naar België: Toegegeven, dit was niet mijn favoriete moment. Ik moest het mooie Portugal na 5 fantastische maanden verlaten. Dit is bijna een jaar geleden en ik kijk nog steeds met ontzettend veel heimwee terug naar de foto’s en filmpjes. En misschien praat ik er ook nog altijd net iets te vaak over. Ook aan die laatste maand heb ik heel wat leuke herinneringen overgehouden, zoals onze tripjes naar Porto en Madeira.
  2. Stage bij Hands Mediarouting: Deze stage heeft voor mij ontzettend veel betekend. Dankzij de vele verschillende opdrachten wist ik na enkele weken al wat ik wel graag deed, en wat absoluut niet. Laurence, Myrthe en Liesbeth hebben me ontzettend veel vertrouwen gegeven op vlak van copywriting en Stijn bleek mijn creatieve ideeën wel te appreciëren. Een welgemeende dankjewel aan het hele Handsteam om mij als stagiaire aan te nemen én omdat ik door hen precies weet wat ik wil.
  3. Afgestudeerd: Stage afgerond, bachelorproef tot een goed einde gebracht. Op 1 juli studeerde ik af met grote onderscheiding. Tijdens de proclamatie was ik zo zenuwachtig dat ik me niet echt 100% goed voelde, iets wat wel vaker gebeurt als ik zenuwachtig en nerveus word. Maar eindelijk had ik dat diploma in mijn handen. Een moment van Yes, I did it! Een papiertje waar ik hopelijk nog de rest van mijn leven plezier aan ga hebben.
  4. Terug naar Portugal: Tijdens mijn Erasmus was ik enkele dagen thuis om Kerstmis met mijn familie te vieren. Mijn ouders hadden een grote verrassing voor me, iets wat ik absoluut niet had verwacht. In de zomervakantie van 2017 gingen we terug naar Portugal. Het hele jaar had ik hier naar uitgekeken, eindelijk terug naar Lissabon. Zelfs toen ik nog in Lissabon zat, was ik al op zoek naar plaatsen die we konden bezoeken. Het was zeker een mooie vakantie en ik voelde me als een kind in een snoepwinkel toen we terug door Lissabon en Belem wandelden. Ook Obidos en de Buddha Eden Garden hadden al een blijvende indruk achtergelaten. Het was bijna emotioneel om even terug te zijn en mijn “tweede thuis” ook aan mijn ouders en zusje te laten zien.
  5. Eerste sollicitatiegesprekken: In augustus besloot ik al op het gemak te solliciteren, aangezien ik mijn keuze tussen werken of studeren nog niet had gemaakt. Al snel had ik twee sollicitaties op mijn agenda staan. Bij de tweede organisatie werd ik ook nog voor een tweede gesprek uitgenodigd. Zenuwachtig ga ik altijd zijn bij zo’n gesprekken, maar ik heb al geleerd dat mezelf zijn, werkt.

5 Belangrijke momenten uit mijn 2017. Aan “goede voornemens” doe ik niet, maar ik heb wel enkele doelen voor 2018. Om te beginnen zou het al een mooi begin zijn om een leuke job te vinden. Daarnaast ben ik ook begonnen met “Blogilates PIIT28 1.0 workout programm”, een kerstcadeautje. Dat succesvol en zonder onderbreking afronden, zou al een hele prestatie zijn voor mij. Maar daar hoor je later meer over.

Ik wens jullie alvast een fantastisch eindejaar en een mooi begin van 2018.


Wat waren jouw mooiste of meest emotionele momenten van 2017?
En doe jij mee aan ‘goede voornemens’?

Share & like & volg ♥
Fien

 

1 reactie

  1. Fien ook voor jou een prachtig 2018 mét werk en hopelijk nog veel la Fien en roses. Ik kijk er naar uit ( en da’s het enige wat ik me voorneem : ze lezen. Al de rest houd ik toch niet vol . Tot hoors!

    Outlook voor iOS downloaden ________________________________

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.